Prozon'un 12 Aylık Bordro Hesap Makinesi İle Yıllık Bordro Hesaplamalarınızı Kolayca Yapın!
12 Aylık Bordro Hesap Makinesi, yıllık bordro hesaplamalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yapmanıza olanak tanır. Bu özellik, Prozon Bordro ve Özlük Yazılımı'nın geniş özellik yelpazesinin sadece küçük ve detaylı olmayan bir parçasıdır. Net bir hesaplama yapabilmek için, ek ödemeler ve pek çok bordro parametresi de dikkate alınmalıdır. Tüm özellikler ile ve kolay bir şekilde bordro hesaplamak Prozon Bordro ve Özlük Yazılımı’nda! Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
Prozon 12 Aylık Bordro Hesap Makinesi Özellikleri:
- Yıllık Bordro Özeti: Bu araç, yıl boyunca gerçekleşen bordro işlemlerinizi toplar ve size net bir yıllık özet sunar.
- Netten brüte veya brütten nete maaş hesaplaması: 12 aylık hesap makinesi ile, net ve brüt olarak maaş ve işveren maliyeti hesaplamasını kolaylıkla yapabilirsiniz.
- Grafik Gösterimi: İşveren maliyet kalemleri, anlaşılır grafiklerle gösterilir, böylece maliyetleri daha iyi kavrayabilirsiniz.
- Kullanıcı Dostu: Üye olmadan, birkaç kolay adımda yıllık bordro hesaplamalarınızı tamamlayabilirsiniz.
- Excel Çıktısı: Sol kolonda bulunan buton ile, hesaplamanızı excel formatında indirebilirsiniz.
Siz de hemen deneyin ve bordro hesaplamalarınızda Prozon farkını hissedin!
12 Aylık Bordro Hesap Makinesi Nasıl Kullanılır?
Belge Türü: İlgili çalışana ait sigorta kollarını ifade etmektedir. Genelde normal çalışanlar için 01, emekli çalışanlar için 02 seçilerek ilerlenir. İşyerinize ait özel bir durum varsa ilgili seçenekler seçilerek hesaplamalar yapılabilir.
Kanun No: Hesaplatılmak istenen bordro özelinde ilgili personel hangi kanun numarasına tabii ise (05510 /Normal-00000/Emekli-4691/Teknopark) ilgili kanun seçilerek hesaplamalar yapılabilir.
Kümülatif G.V.M.: İlgili yıl içerisinde farklı bir iş yerinde çalışmış personele ait oluşan Kümülatif GVM tutarı Kümülatif G.V.M alanına girilerek hesaplamaların gerçeğe en yakın şekilde yapılması sağlanabilir.
Eğitim Seviyesi: Özellikle AR-GE ye tabii olan iş yerlerinde önem arz eden “eğitim seviyesi bilgileri” seçilerek işvereni ilgilendiren maliyet hesaplamalarındaki terkin oranları daha sağlıklı bir şekilde gözlemlenebilir.
Devir Matrah (1.Ay)-(2.Ay): Önceki iki aydan oluşmuş ve kullanılamamış SGK Matrah tutarı varsa ilgili Devir Matrah (1.Ay) veya Devir Matrah (2.Ay) alanına girilerek ilerlenebilir.
Engel Seviyesi: Personele ait gelir idaresi başkanlığından sağlanmış belgeye göre “engellilik seviyesi” derecesi girilerek gerçeğe en yakın maliyet hesaplamaları oluşturulabilir.